תיאור
במסגרת התפקיד:
- מנהל מנהלי אזורים.
- ניהול לקוחות ארגוניים אזוריים.
- גיוס לקוחות ארגוניים (רשתות) חדשים ופיתוח ושימור לקוחות קיימים.
- איתור הזדמנויות צריכה ומתן מענה קולינרי.
- ניטור ובקרה של הסכמים עם לקוחות המרחב.
- ניהול מקצועי של 4 מנהלי מכירות אזוריים, לרבות חניכה וניהול שיפור ביצועים.
- ניהול התקציב במרחב: הנחות, זיכויים, מבצעים וגביה.
- עבודה בשעות לא שגרתיות וזמינות גבוהה.
דרישות
- לפחות תואר ראשון בתחומים קשורים- חובה.
- ניסיון בסחר וניהול מו"מ מול גופים גדולים רצוי בשוק המקצועי- חובה, לפחות 3 שנים.
- ניסיון בתחום המזון, בדגש על הסעדה והארחה- חובה.
- שליטה מלאה ביישומי אופיס ובמיוחד באקסל-חובה, הבנה במערכות מידע- חובה.
- יכולת וניסיון משמעותי בניהול צוות והנעת עובדים.
- מגורים בין רמת השרון לנתניה - יתרון משמעותי.
שילוב בין עבודת מטה ועבודת שטח (הגעה למשרדים פעם/פעמיים בשבוע, בקרה בין האתרים
נתניה,לטרון וצריפין).