תיאור
דרוש/ה עובד/ת למעבדת ייצור במפעל מזון
משרה דינאמית, מעניינת ומאתגרת. הכשרה מקצועית במקום העבודה. אופציות קידום למתאימים!
היקף משרה: מלאה, א-ו (כולל לילות). עבודה במשמרות. טווח ארוך.
*** אפשרי גם כמשרה זמנית לחודשי הקיץ -מאי עד אוגוסט**
דרישות
דרישות התפקיד: שליטה מלאה בעברית, זמינות מידית, יכולת למידה, הבנה מתמטית ויכולת עבודה בצוות.
תיאור
פיקוח על מפעלי מזון בלשכת הבריאות המחוזית ירושלים.
העבודה כוללת פיקוח בשטח ועבודה משרדית, כתיבת דוחות ובדיקת תכניות.
עבודה גמישה, מאתגרת ומעניינת.
למהנדסים אפשרות לחוזה מומחים.
דרישות
מנהדס מזון או טכנולוג מזון- ללא ניסיון קודם.
מהנדס כימיה או ביוטכנולוגיה - התמחות במזון או ניסיון בעבודה בתעשיית המזון.
תיאור
כרטיס כניסה לארגון מקצועי ובינלאומי, כניסה להסכם קיבוצי עם סל רווחה רחב ותנאים מצוינים למתאים/ה.
זה הזמן לשדרג את הקריירה שלך!
מענה ופתרון לבעיות טכנולוגיות בייצור.
טיפול בנושאי הבטחת איכות (חריגות, נהלים והוראות עבודה, HACCP).
שיפור תהליכים ומרשמים לטובת התייעלות וחסכונות.
ייזום, ליווי וניהול פרויקטים.
הדרכת עובדים.
העברת מוצר משלב הפיתוח לשלב הייצור השוטף.
ניהול קשרי עבודה עם גורמים בתוך ומחוץ לחברה (ספקי ציוד, לקוחות וכד').
הובלת תהליכים בתחום היצור.
דרישות
מהנדס/ת מזון/ביוטכנולוגיה בהתמחות בתחום המזון-חובה.
מינימום שנה ניסיון בתפקיד דומה ממפעל מזון - חובה.
שליטה מלאה בעברית ובאנגלית.
שליטה בתוכנות OFFICE.
התמצאות במערכות ISO ו- HACCP – יתרון.
יכולת גבוהה בעבודת צוות וניהול ממשקים.
פרטים נוספים:
משרה מלאה, א'-ה', במפעל ורד הגליל - בייגל&בייגל בצפת.