תיאור
למעבדה מובילה ומתקדמת בתחומה בנשר (אזור חיפה), דרוש/ה לבורנט/ית, לביצוע בדיקות אלרגנים במזון.
משרה מלאה, א'- ה' 8:00-16:30.
עבודה בסביבה נעימה וביתית.
דרישות
תואר ראשון / הנדסאי בכימיה ביוטכנולוגיה / מדעי החיים.
ניסיון בעבודה בשיטת elisa- יתרון משמעותי.
יכולת דיוק ותשומת לב לפרטים.
תיאור
פיקוח על מפעלי מזון בלשכת הבריאות המחוזית ירושלים.
העבודה כוללת פיקוח בשטח ועבודה משרדית, כתיבת דוחות ובדיקת תכניות.
עבודה גמישה, מאתגרת ומעניינת.
למהנדסים אפשרות לחוזה מומחים.
דרישות
מנהדס מזון או טכנולוג מזון- ללא ניסיון קודם.
מהנדס כימיה או ביוטכנולוגיה - התמחות במזון או ניסיון בעבודה בתעשיית המזון.
תיאור
למפעל מוביל בירושלים לייצור ארוחות מוכנות דרוש/ה אחראי/ת איכות ובטיחות מזון
אפשרי כתפקיד ראשון לבעלי/ות תואר ראשון במדעי המזון/ מדעי החיים/ ביוטכנולוגיה
לניהול האיכות ובקרה שוטפת ברצפת הייצור עפ"י כללי GMP, HACCP, ISO 9001
דרישות
הדרכת והסמכת עובדים, ליווי מבדקים, טיפול בתלונות לקוח וניהול פעולות מתקנות, נדרש רכב פרטי, העבודה משעות מוקדמות של הבוקר
תיאור
כרטיס כניסה לארגון מקצועי ובינלאומי, כניסה להסכם קיבוצי עם סל רווחה רחב ותנאים מצוינים למתאים/ה.
זה הזמן לשדרג את הקריירה שלך!
מענה ופתרון לבעיות טכנולוגיות בייצור.
טיפול בנושאי הבטחת איכות (חריגות, נהלים והוראות עבודה, HACCP).
שיפור תהליכים ומרשמים לטובת התייעלות וחסכונות.
ייזום, ליווי וניהול פרויקטים.
הדרכת עובדים.
העברת מוצר משלב הפיתוח לשלב הייצור השוטף.
ניהול קשרי עבודה עם גורמים בתוך ומחוץ לחברה (ספקי ציוד, לקוחות וכד').
הובלת תהליכים בתחום היצור.
דרישות
מהנדס/ת מזון/ביוטכנולוגיה בהתמחות בתחום המזון-חובה.
מינימום שנה ניסיון בתפקיד דומה ממפעל מזון - חובה.
שליטה מלאה בעברית ובאנגלית.
שליטה בתוכנות OFFICE.
התמצאות במערכות ISO ו- HACCP – יתרון.
יכולת גבוהה בעבודת צוות וניהול ממשקים.
פרטים נוספים:
משרה מלאה, א'-ה', במפעל ורד הגליל - בייגל&בייגל בצפת.