תיאור
פיקוח על מפעלי מזון בלשכת הבריאות המחוזית ירושלים.
העבודה כוללת פיקוח בשטח ועבודה משרדית, כתיבת דוחות ובדיקת תכניות.
עבודה גמישה, מאתגרת ומעניינת.
למהנדסים אפשרות לחוזה מומחים.
דרישות
מנהדס מזון או טכנולוג מזון- ללא ניסיון קודם.
מהנדס כימיה או ביוטכנולוגיה - התמחות במזון או ניסיון בעבודה בתעשיית המזון.
תיאור
למפעל מוביל בירושלים לייצור ארוחות מוכנות דרוש/ה אחראי/ת איכות ובטיחות מזון
אפשרי כתפקיד ראשון לבעלי/ות תואר ראשון במדעי המזון/ מדעי החיים/ ביוטכנולוגיה
לניהול האיכות ובקרה שוטפת ברצפת הייצור עפ"י כללי GMP, HACCP, ISO 9001
דרישות
הדרכת והסמכת עובדים, ליווי מבדקים, טיפול בתלונות לקוח וניהול פעולות מתקנות, נדרש רכב פרטי, העבודה משעות מוקדמות של הבוקר
תיאור
במסגרת התפקיד:
• ביצוע בדיקות מעבדה אנליטיות בשיטות כמו למשל: TLC / LAL / HPLC / GC / ICP / LCC
• הפעלת ציוד אנליטי מתקדם.
• סיוע בכתיבת נהלים והוראות עבודה לשיטות בדיקה מגוונות.
• עבודה בתנאי GMP.
• חלק מהמשרות העבודה במשמרות.
דרישות
כישורים:
• ניסיון קודם בעבודת מעבדה
• תואר ראשון בכימיה/ ביוטכנולוגיה/ ביולוגיה/ מיקרוביולוגיה
• אפשרי גם הנדסאי/ת
• ניסיון בעבודה בתנאי GMP – יתרון.
• ידע וניסיון בוולדיציות לציוד ושיטות, כולל כתיבת פרוטוקולים באנגלית – יתרון משמעותי.
• שליטה טובה בשפות עברית ואנגלית (קריאה וכתיבה).
• כפיפות למנהל מעבדת בקרת איכות.
• מאזור פתח תקווה, המרכז, השרון , השפלה , הדרום וירושלים.
• אנגלית ברמה גבוהה- דיבור, כתיבה וקריאה
• תנאים ושכר טובים למתאימים/ות
• אנגלית ברמה גבוהה- דיבור, כתיבה וקריאה.
• תנאים ושכר טובים למתאימים/ות
תיאור
תואר ראשון בכימיה או רקע מקביל אחר -חובה
זמינות למשרה מלאה – חובה
רקע בעבודת מעבדה מהלימודים או מקום אחר
ניסיון תעסוקתי בתחום או תחומים קרובים (1-2 שנים) - יתרון
דרישות
משרה מלאה