תיאור
למסעדת הבורגר לנד שנמצאת בסופרלנד רשל"צ דרושה עובדת הכנות למטבח.
שכר שעתי - 40 ש"ח לשעה.
דרישות
מגיל 18 ומעלה.
משרה מלאה 8-16.
ימים א-ה + ש.
תיאור
דרושים טבחים מלצרים וברמנים גם ללא ניסיון
העבודה הינה בשעות הלילה 19:00-3:00
המשרה כוללת עבודת צוות בסביבה צעירה ומשפחתית
המשרות משתנות מתפקיד לתפקיד
דרישות
21+
אפשרות לעבוד בשעות הלילה
עבודת צוות
חיוך
איי פורס
תיאור
לחברת קייטרינג והסעדה דרושים /ות עובדים למגוון תפקידים
העבודה מתבצעת באתרים שונים במרכז הארץ, כגון :מפעלים,בנקים,בתי ספר ,מכללות וכו'
העבודה בין השעות 6:30-15:30 - 5 ימים בשבוע
לתפקידים : טבח/ית ,עובד/ות הגשה ,שוטף /ת כלים ,עוזר/ת טבח ,עובד/ת לקפיטריה ,
דרישות
זמינות מידית לעבודה ,
בעל/ת יכולת הגעה עצמית
איי פורס
תיאור
לחברה מובילה בפריסה ארצית דרושים/ות טבחים/יות עם ניסיון / בריסטה
תנאים טובים למתאימים/ות
ללא ימי שישי
דרישות
ניסיון בתחום המסעדנות
תיאור
למסעדה בעיר התחתית דרושים טבחים עם ניסיון
דרישות
ניסיון עבודה במסעדות
תיאור
עבודה במטבח, הכנות, פס
ועבודה בקופה
דרישות
ניסיון, תודעת שירות גבוהה
תיאור
אנחנו מחפשים מבשל.ת לארגון שלנו- ארגון התומך באלמנות, אלמנים ויתומים צעירים.
דרישות
ניסיון בבישול עדיפות קייטרינג או מסעדה
יכולת לתקתק ולעבוד מהר וביסודיות
נתינה מהלב
הגעה בקביעות בימי שני בשעות בוקר- צהריים סה"כ 4 שעות.
יש צורך בהגעה לארגון הממוקם בצומת פת בירושלים.
תיאור
למפעל מזון כשר המתמחה ביצור לחמים ודברי מאפה דרוש מנהל אפיה בייצור לחמי מחמצת בעבודת יד.
ייצור בצקים ואפיה.
הובלת צוות אופים.
קידום ופיתוח מוצרים.
דרישות
ניסיון בייצור בצקים ואפיה - חובה
ניהול צוות עובדים ויחסי אנוש מצוינים - חובה
בקרת ופיקוח תהליכי ייצור.
משרה מלאה
תחילת עבודה מיידית
תיאור
על החברה:
חברת קייטרינג ותיקה המפעילה את מערך ההסעדה בקמפוס הייטק גדול באזור השרון.
על התפקיד:
הכנת מצרכים, חיתוך ירקות, הגשת מנות, שמירה על ניקיון, סיוע בסגירה וספירת מלאי. עבודה בעמידה ובכפיפות לשף המשמרת.
מיקום:
קמפוס הייטק ברעננה – נגיש בתחבורה ציבורית, חניה חינם.
שעות עבודה:
ג׳–ה׳, 06:30–16:00 (גמישות קלה).
אפשרות למשרה מלאה.
שכר:
42 ש"ח לשעה.
דרישות
-ניסיון כמבשל.ת או כטבח.ית (אפשרי ניסיון צבאי) – יתרון משמעותי.
-עברית טובה – חובה, אנגלית – יתרון.
-ייצוגיות, שירותיות וראש גדול.